Persondatapolitik

NielsHaushaard.dk's politik vedr. kunders og samarbejdspartneres persondata.

Generelt om oplysninger

I denne persondatapolitik kan du læse mere om, hvordan NielsHausgaard.dk behandler persondata og cookies. Persondata omfatter oplysninger som fx kunders kontaktoplysninger, søgeadfærd og købshistorik.

En cookie er en lille tekstfil, der bliver lagt på din maskine, når du færdes på NielsHausgaard.dk . En cookie bruges til at registrere, hvilke af vores sider du er på, og hvor længe, men giver os ikke  information om, hvem du er.

Hvilke persondata modtager NielsHausgaard.dk?

NielsHausgaard.dk registrerer diverse data om dig som besøgende på vores website, herunder din førnævnte søgeadfærd. Disse oplysninger kan bruges af os til analyse og optimering, samt fremtidig markedsføring.

Ved kontakt modtager vi almindelige kontaktoplysninger, som vi er dataansvarlige for.

Retsgrundlaget for at behandle de nævnte persondata er databeskyttelsesforordningens artikel 6, litra b) og f), hvor vi har en legitim interesse i at behandle disse almindelige oplysninger som led i  drift og udvikling af virksomheden.

Når du færdes på NielsHausgaard.dk, indsamles oplysninger om din IP-adresse, din browser og evt. brugernavn samt hvilke af vores sider du færdes på og hvornår.

Ønsker du ikke at NielsHausgaard.dk behandler dine persondata, kan det ende ud i ineffektiv annoncering til dig som forbruger, hvor du bliver eksponeret for tilbud der muligvis ikke passer til dine behov.

Hvad bruges personoplysningerne til?

Oplysninger om din færd på vores hjemmeside anvendes kun til udarbejdelse af statistik og annoncering, som bl.a. kan bruges til at forbedre opbygningen af vores hjemmeside, samt målrettet markedsføring.

Hvis du har tilmeldt dig vores nyhedsbrev, vil vi på e-mail sende dig nyhedsbreve.

Du kan til enhver tid afmelde dig ved at klikke på linket i vores e-mails.

Vi bruger Mailchimp som vores marketing platform. Ved at abonnere, anerkender du, at dine oplysninger vil blive overført til Mailchimp til behandling. Læs mere om Mailchimps privatlivspraksis her.

Persondata indsamlet på siden bliver behandlet fortroligt og ikke videregivet fra os, eller vores samarbejdspartnere.

Hvem videregiver personoplysninger til?

De personoplysninger, du afgiver til NielsHausgaard.dk, deles med vores underdatabehandlere, der er baseret i Danmark og som også er underlagt persondatareglerne

Vi bruger Mailchimp som vores marketing platform. Ved at abonnere, anerkender du, at dine oplysninger vil blive overført til Mailchimp til behandling. Læs mere om Mailchimps privatlivspraksis her.

Hvordan beskyttes dine data?

NielsHausgaard.dk er forpligtet til at sørge for beskyttelse af dine data. NielsHausgaard.dk træffer sikkerhedsforanstaltninger mod, at oplysninger hændeligt eller ulovligt tilintetgøres, fortabes eller forringes, samt mod, at de kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med loven.

Heri ligger også, at dine data korrigeres, hvis vi opdager fejl i dine data, og at dine data slettes, når vi ikke længere har pligt til at opbevare de data og i øvrigt når de ikke længere er relevante. Dette sker efter fem år.

Dine rettigheder

Du har altid mulighed for at få oplyst, hvilke oplysninger, vi har registreret om dig og få en kopi af dine data. Derudover kan du i henhold til persondatalovgivningen forlange forkerte oplysninger rettet, gøre indsigelse mod behandling eller få dine oplysninger begrænset - eller slettet, hvis vi ikke er forpligtet til at behandle dem. På datatilsynet.dk kan du læse mere om dine rettigheder.

Hvis du har spørgsmål til NielsHausgaard.dk’s behandling af dine data eller af vores hjemmesiders brug af cookies eller ønsker flere oplysninger, kan du henvende dig til os per telefon, e-mail eller post. Kontaktoplysningerne fremgår på vores hjemmeside.

Ønsker du efter henvendelse til NielsHausgaard.dk at klage over behandlingen af dine persondata, har du ret til at indgive en klage til Datatilsynet.dk.